Gildia Expander rządzi :)))
Nowy użytkownik
1. Nick z gry - ProDager997
2. Lv postaci - Obecnie 56 ;-)
3. Klasa postaci - Po nicku mozna poznac moją klase - Oczywiscie Dagger ;-) Gram kobietka bo sie fajnie nią gra
4. Wiek - Nie bede kłamał mam 14lat. Moze Wam sie zdaje ze mlody to glupi... Ja taki nie jestem. Potrafie okazac szacunek do innego czlowieka i porozmawiac jak cywilizowany ludek
5. Poprzednie gildie - Nie zostalem jeszcze w zadnej dobrej gildi na dlugo... Nie lubie jak ludzie nie są aktywni i mało spamują
6. Czy znasz kogos z gildi - Obecnie NIE, ale mam nadzieje ze jak mi się uda do Was dolaczyc to bede mial dobre kontakty ;-)
7. Skille postaci - Hmmm. Obecnie slabe ;/ |Zasadzka-M6|Wirujący Sztylet-M5|Trująca Chmura-M7| I wlasnie teraz planuje pozostac na 56lv az bedą skille na G ;-) A jak sie uda to napewno w nie dlugim czasie ktorys bedzie na P.
8. Dlaczego właśnie ta gildia- Hmmmm... Dlaczego Wy ? Chcialbym sie zatrzymac u jakiejs gildi na dluzej Poznac ludzi, i nawet sie z nimi zaprzyjaznic.
A Wy napewno jestescie taka gildia ktora mi sie spodoba ;-) Bo jakby sie nie podobala to bym nie pisal podanka
9. I coś od siebie:) -
Mam na imie Adam 14 latek
Jestem zawsze wesoly i staram sie byc dla kazdego mily i dobry ;-) Potrafie okazac szacunek.
Lubie spamowac i duzo rozmawiac ^^
A wojenki- Mmmm ;* Ulubiona moja rzecz w tej grze Moglbym caly dzien walczyc ;-) U Was pewnie na wojnach z tym lv duzo bym nie zrobil, ale jakbym mogl walczyc to napewno bedę.
W metina jestem duzo obecny prawie ciagle. Przerwy oczywiscie trzeba robic, i cos sie do tej szkoly nauczyc...
Juz niewiem co dalej pisac o sobie ;/ Tak naprawde nie lubie o sobie rozmawiac ani pisac ^^
Jak macie jakies pytanka zapraszam do gry albo tutaj na konto ;-)
Z wielkimi ukłonami i szacunkem...
Adam
Ostatnio edytowany przez ProDager997 (2011-02-05 14:26:14)
Użytkownik
Chyba można dać szanse
Ostatnio edytowany przez lukicarbon12 (2011-02-04 15:35:06)